sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kirjamessupikkumusta

Vuoden olennaisin seurapiiriviikonloppu on vietetty, eli Turun kirjamessut oheistapahtumineen ovat ohi. Järjestimme itsekin oheistapahtuman, alkuillan vastaanoton, johon ei puoleen ensimmäiseen tuntiin tullut yhtään vierasta. Tässä oli se hyvä puoli, että kerrankin ehdittiin ottaa asukuvia (vauvakin nukkui), ja pian tuli talokin täyteen vieraita.



Lilli Ann -merkkinen pikkumusta on varmasti top viidessä täällä useimmin esitellyistä vaatekappaleista, mutta kun se vain on niin hyvä. (Tämä on siis se mekko, joka kerran ratkesi takasaumasta kesken juhlien.) Kengät valitsin noin viikkoa aiemmin, kun pikkutyttö kaiveli kenkäkaappia (äidin tyttö!) ja otti sieltä esiin nämä kauan sitten Etsystä ostamani punaiset avokkaat; tajusin, etten ole käyttänyt näitä aikoihin. Sukituksesta huolehti Wolford, mallin nimi on Wilderness. Ja harvinaista kyllä myös kampaus näkyy kuvassa!


2 kommenttia:

  1. Tyylikäs olet! Mekko on kivan mallinen ja nuo kengät ihanat! On pikkuneidillä silmää. Jospa hän on tuleva vintageharrastaja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Tai sitten tulee vastareaktio, ja hän haluaa kaiken uutena. Saa nähdä, miten käy!

      Poista